Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Telepélés szintű nyílt napok

 A projekt keretében egész napos, telepélés szintű foglalkozások zajlottak Csemőn, Martfűn, Madádon és Nógrádsipeken. Az egész napos foglalkozássorozathoz bárki csatlakozhatott, és párhuzamosan több országtradíciója került feldolgozásra. 

 
A vidéki nyílt napok szervezésénél szempontunk volt, hogy a település helyszínén valamilyen nagyszabású rendezvényhez, vagy hasonló jellegű szabadabb foglalkozássorozathoz csatlakozzunk a tevékenységekkel. Így tudtuk biztosítani a nagyobb látogatószámot, a több érdeklődőt. A programok népszerűsítése a helyi médiában is megtörtént. 
 
A nyílt napok helyszínei és időpontjai: 
 
2013. Július 6. Csemő 
2013. július 19-21. Makád 
2013. szeptember 6. Martfű 
2013. október 2. Nógrádsipek 
 
A nyílt napos foglalkozások minimum 5 fő fiatal programlevezető, valamint a helyszínen jelentkező önkéntesek segítségével zajlottak. Az anyagszükséglethez, az időbeosztáshoz, a célcsoport türelméhez és létszámához igazodva igyekeztünk 5-6 kulturális „országsétát” felajánlani a résztvevőknek. 
 
 
A makádi foglalkozássorozatot egy három napos ifjúsági tábor keretében bonyolítottuk le – itt sikerült a teljes foglalkozássorozatot maradéktalanul, megvalósítani. A helyszínre a csoport egy része biciklivel érkezett. Esténként a fiatalokból álló csapat nagy beszélgetések során ismerte meg jobban egymást, és vitatta meg a világ 
nagy dolgait :)
 

Cikkek

Nógrádsipek

2014.01.06

 

Martfű

2014.01.06

 

Makád

2014.01.06

 

Csemő

2014.01.06